Bemutatkozott az elektromos Nissan Leaf Rohamosan növekszik az elektromos autók szegmense Lamborghini A Magnufuel eszköz ­Nem hittem benne, de most 30%-kal kevesebb az üzemanyag fogyasztásom. AUTÓK RÉGEN ÉS MA.-ÉV AUTÓI VETERÁN AUTÓK GruppenLotto.: A ZeekRewards cég egy nagyon megbizható, tőkeerős aukciós cég, melynek az anyacége 1997. óta van a piacon.

2012. április 18., szerda

A ZeekRewards cég egy nagyon megbizható, tőkeerős aukciós cég, melynek az anyacége 1997. óta van a piacon. We Want YOU to Earn Cash Daily for Placing Free Ads!  Click Here to Find Out How!

Your Way To Financial Freedom 

 
Sok keresgélésre próbálkozásra találtam egy weboldalt ahol kevés összeggel szépen lehet keresni.
Az első két hónapot akár ingyen is el lehet kezdeni,ha meg tetszik akkor belehet fizetni 
100§ dollárt meg 100§-bidet tódom ez igy nem világos,web konferenciát meg halgatod sok minden
világosabb lesz.én 2012.01.27 én kezdtem. mostanra kb:120.000,ft tudnék kivenni.azért ilyen sok,
mert volt,hogy napi 9órába hirdetéseket adtam fel.Hal gasd meg a web konferenciát.
Úgy döntesz,hogy regisztrálsz szólj segítek.
Email.mlaszlo959@gmail.com
Skype:mlaszlo959
Üdvözöllek!


Tudtad, hogy A ZeekRewards cég egy nagyon megbizható, tőkeerős aukciós cég, melynek az anyacége 1997. óta van a piacon. Leglátogatottabb Aukciós áruházzá nőtte ki magát sokmilliós felhasználóval a világon. Magyarországon a legsikeresebb hasonló aukciós cégek pl. a Vatera és a TeszVesz.

Tudtad, hogy amit feladsz Apróhirdetést a Zeekler Aukciós áruháznak ( www.zeekler.com ) , azzal nem csak napi jutalékot keresel, hanem a hirdetésre regisztrálók is automatikusan a cégtől 25-50-250-1000 BID-et (licitjogot) kapnak, ez a tagságodtól függ, amivel a bohócfejes jelzéssel jelölt termékekre el is licitálhatnak (1 gombnyomás - 1 BID) és megnyerhetik bármelyik terméket, aminek a pénzbeni kiírt árát is kérhetik. Csoportunkba a tagok között is többen nyertek már női táskát, turmixgépet, 100 dollárt stb. Akik az ajándék BID-ekkel licitálnak és utána vásárolnak BID-et (ezek nagyobb értékű termékekre érvényes, volt már személygépkocsi is a nyeremények között), annak a 20%-át még meg is kaphatod jutalékként.
Érdemes a napi 1 kötelező hirdetés feladáson túl többet is feladni, mellékletben néhány ajánlott oldalt is találsz.

Tudtad, hogy Silver tagként (10 dollár, azaz 2300 Ft5 féle jutalékra is szert tehetsz (egyszeri és napi jutalék). Silver havi tagságot 60 nap után a VIP tőkéd napi jutalékaiból is lehet fizetni, így 1 vagy maximum 2 alkalommal kerül minimális havi költségbeOtthon tudsz dolgozni és pénzt keresni. Amerikában a lakosság 51%-a már valamilyen otthon végezhető munkával foglalkozik, te se maradj le, haladj a korral, vannak már tagjaink akiknek ez a főtevékenysége már.
Tudtad, hogy ha BID-et vásárolsz és naponta 1 hirdetést feladsz a cégnek, akkor a vásárolt értéknek naponta kb. 1.5%-át jutalékként megkapod, ami kb. 50% növekedést jelent havonta kamatos kamattal, és így havi passzív bevételed lehet ezáltal. 1000 dollár értékű vásárlásnál 3 hónap után már havi 300 dollár (70.000 Ft) passzív bevételed van, ami havonta fokozatosan emelkedni fog. Ágnes nevű tagunk kb. 2 hónappal ezelőtt 4350 dollár értékben vett BID-et, ami 1 hónap múlva közel 300 ezer Ft értékű havi passzív bevételt fog számára eredményezni.


Itt nem egyszerűen csak pénzért dolgozunk, hanem havi, rendszeres és növekvő passzív bevételért, azaz ugyanazt a munkát végzed mindig, viszont hónapról hónapra egyre több havi pénzt kapsz érte!!! Egyik legjövedelmezőbb otthoni munka, ami sok embernek segített eddig is könnyebbé tenni az életét, lehetőség sok ember számára az adósságokból való kikerülésre. Munka napi 5 percben elvégezhető (1 apróhirdetés feladás, a Zeekler Aukciós áruháznak végzel reklámtevékenységet).
2 apróhirdető oldalra történő hirdetés feladás leírása:
http://hirdetesfeladas.blogspot.com


Találtunk erre videót is az Interneten, ez is segítség lehet a feladásban:http://www.youtube.com/watch?v=z_u2m0L0fl8&context=C4ce1668ADvjVQa1PpcFNTtfensA6D2TRbmrCzLB6BtKyaS8DVTpM=

ZEEKREWARDS WEBKONFERENCIA TÁJÉKOZTATÓ

Ma este 19.00-tól lesz a Zeek Rewards üzlet hivatalos 
bemutatója az Interneten, melyre szeretettel meghívlak.



Webkonferencia belépési linkje:
/Hétfőn, Szerdán, Pénteken az új érdeklődőknek általános tájékoztató ebben a teremben 19h-kor/.

Oktatás a haladóknak, régebbi tagoknak az alábbi teremben:
Időpont Kedd, Csütörtök 19:00

Belépéskor írd be a neved, kötőjellel az ajánlód nevét, ha nem tudod, akkor semmiképp ne becenevet írj, hanem a saját neved.

Belépés 18:45-től folyamatosan.

Küldjétek tovább mindenkinek és az újaknak, akiket meghívtok!

Kérdéseiddel bátran keresd az ajánlódat emailben, skype-on, fontos, hogy mindent megértsél és zökkenőmentesen te is elkezdhess pénzt keresni rendszerünkkel.

Üdvözlettel:
Zeek Team
hirdeto oldalak listaja.dochirdeto oldalak listaja.doc
35 KB   Megtekintés   Letöltés  
YouTube - Videoklipek az e-mail üzenetből

Nincsenek megjegyzések :