Bemutatkozott az elektromos Nissan Leaf Rohamosan növekszik az elektromos autók szegmense Lamborghini A Magnufuel eszköz ­Nem hittem benne, de most 30%-kal kevesebb az üzemanyag fogyasztásom. AUTÓK RÉGEN ÉS MA.-ÉV AUTÓI VETERÁN AUTÓK GruppenLotto.

2016. január 27., szerda

A Magnufuel eszköz ­Nem hittem benne, de most 30%-kal kevesebb az üzemanyag fogyasztásom.

itali_logo

A Magnufuel eszköz ­
Nem hittem benne, de most 30%-kal kevesebb az üzemanyag fogyasztásom.
fuel shark
Szerző: András1968
Szia, kedves olvasó! A benzin ára, de más üzemanyagoké is szintén a téma természetesen, nemcsak nálam, de a legtöbbünknél. Az árak állandóan nőnek, és ez ellen muszáj tenni valamit. Meg szeretném osztani veletek a Magnufueleszköz használatával kapcsolatos tapasztalataimat. Ez egy üzemanyag megtakarító eszköz. Először szkeptikus voltam, de mivel nem volt veszítenivalóm, elhatároztam, hogy letesztelem. Mi volt az eredmény? Én lesokkolódtam. Soha nem gondoltam, hogy egy ilyen dologgal még ez is lehetséges!

Mivel taxisként dolgozom és a napi üzemanyag fogyasztásom 250-350 km között változik, a benzin árának folyamatos emelkedése kétségbe ejt. Végül is, ha arányosan árakat emelek, ügyfeleket vesztek. Véletlenül hallottam a Magnufuel-ről, szóval elkezdtem információkat keresni róla. Kíváncsivá tett, szóval úgy döntöttem, hogy rendelek egyet. Sok üzletben árulták, de itt volt a legolcsóbb:hivatalos forgalmazó.. Július elején rendeltem meg az eszközt, és úgy öt nappal később már be is üzemeltem a kocsimban.
Egyszerűen Üzembe Helyezhető. A Magnufuel Beállítása Csak 5 Perc.
Az eredmény az üzembe helyezést követően azonnal jelentkezett. A motor sokkal halkabban járt, rezgés nélkül. A kipufogógáz szag teljesen eltűnt. Természetesen nem ez volt a legfontosabb dolog. Valami mást vártam ettől az eszköztől. Szóval tankoltam, és figyeltem, mi történik. Aznap 200 km-t vezettem, és este nem akartam hinni a saját szememnek! A fogyasztásom a szokásos 10 liter per 100 km helyett most csak 7,4 volt, szinte 30%-kal kevesebb!
Határtalan volt az örömöm! Azon töprengtem, hogyan tud ténylegesen ilyen hatást elérni. A Magnufuel fő része két neodímium mágnes (NdFeB). Amikor az üzemanyag keresztülhalad az erős mágneses mezőkön, a szénhidrát láncok egyszerű alkotóelemekre bomlanak, amelyek utólag aktiválódnak.
És a legfontosabb, hogy szeretett autód teljesen biztonságban van.
És a lényeg, az oldal, ahol meg tudod vásárolni a Magnufuel-t. Link az oldalhoz.. Ajánlom az eszközt, nem fogod megbánni!
fuel shark
fuel shark
Jánosi Róbert, 38 éves
Jármű Volkswagen Golf ( Toyota Carina E és Opel Corsa )
Szolnok 

Egyetértek. Még mielőtt olvastam ezt a cikket, 3 hónappal ezelőtt vásároltam egy Magnufuel-t és tényleg nagyon király szerkentyű. A fő funkciója úgy működik, mint az álom! A fogyasztásom visszaesett 12 literről 8-ra, szóval én jó szívvel ajánlom mindenkinek.
fuel shark
fuel shark
Petrovics Márk, 25 éves
Jármű Driving Subaru Impreza WRX (Előtte Nissan Skyline Subaru B4 Honda Civicés Honda Accord Euro R )
Szeged 
Igazad van, ember, ez tényleg ilyen. Nagyon brutál! Már eszembe se jut a benzinen agyalgatni!
fuel shark
fuel shark
Szabó Joe, 26 éves
Jármű Volkswagen Polo
Siófok 

Srácok, én erősen ajánlom a Magnufuel-t - csökkenti a fogyasztást. Én is taxis vagyok, és tudom, hogy nekünk ez mennyire fontos. Jobban szeretek virágot venni a barátnőmnek, mint egy csomó pénzt otthagyni a kúton.
fuel shark
fuel shark
Csolnoki István, 32 éves
Jármű Mazda 3
Budapest

Én egy éve használom a Magnufuel-t. Ajánlottam a barátaimnak is, és mind nagyon elégedettek vagyunk az eredményekkel.
fuel shark
fuel shark
ivánésatudomány Jakab Iván, 29 éves
Jármű Mazda 6 2.5 , ; Opel Astra és Renault Clio (Előtte Opel Vectra és Skoda Favorit )
Győr 

Öt hónapja még nem hittem el, de tévedtem. A fogyasztásom 25%-kal csökkent, ami szerintem nem rossz. Ne filózz rajta, szerezz be egyet, és is azt ajánlom!
fuel shark
fuel shark
Erdei Kitti , 24 éves
Jármű BMW 6 (Előtte Audi A3 és Ford Fiesta )
Sopron 

Köszi, hogy ajánlottátok, én is vettem egy Magnufuel-t. Nem hittem benne, de ki akartam próbálni. A bátyám üzembe helyezte, és most már csak erre esküszöm! A motor olyan csendes, hogy sokszor nem tudom eldönteni, hogy jár éppen, vagy áll.
fuel shark
fuel shark
m1ntek
Dávid Márton, 30 éves
Jármű Peugeot 208
Debrecen

Én a Magnufuel-t a hivatalos forgalmazótól rendeltem meg. ­ link. Ennek az eszköznek felbecsülhetetlen az értéke.
fuel shark
fuel shark
Sebestyén Sándor, 28 éves
Jármű Citroen C4 és Opel Corsa (Előtte Mazda 323 ) 
Kecskemét 

Mi már régóta használjuk ezt a barátaimmal és mindig megosztjuk egymással a tapasztalatainkat, és most itt is leírom. Tankolok és úgy vezetek, hogy közben nem kell aggódnom. A szerző dicséretet érdemel, mert így sokkal több emberhez jut el az eszköz.

fuel shark
Vincze Róbert , 25 éves
Jármű Skoda Octavia (Előtte Toyota Yaris és Chevrolet Spark ) 
Esztergom 

Engem is magával ragadott az a lelkesedés, amivel az emberek beszélnek a fórumokon a Magnufuel-ről. Úgy döntöttem, hogy letesztelem saját magamnak, és lesokkolódtam. Nem érdemes tétovázni! A pénz, amit kiadsz az eszközre, százszorosan meg fog térülni!
fuel shark
fuel shark
Varga Ferenc ,28 éves
Jármű Toyota Corolla
Zalaegerszeg 

Az apám vette ezt egy évvel ezelőtt. Én is rendeltem egyet magamnak. Tökéletes befektetés. Használható benzinhez, dieselhez, gázhoz.
fuel shark
fuel shark
nocens Kóra Ádám, 29 éves
Nyíregyháza

Nagyszerű! Nekem is kell egy ilyen. Hol tudom megvenni?
fuel shark
fuel sharkAndrás1968
Hegedűs András, 47 éves
Jármű Ford Focus ST
Eger
Nocens, ha figyelmes olvasol, akkor láthatod a cikkem végén. De csak neked: ­ link
fuel shark
provocation
CAPTCHA Image

2015. augusztus 16., vasárnap

Első teszten az új Hyundai Tucson!

Most 500 Ft ajándék pénzből próbálhatod ki, hogy milyen érzés külföldi lottó játékokban csoportosan részt venni! Kockázat, költség és további elkötelezettség nélkül. Ezen csak nyerhetsz!
GRUPPENLOTTO.COM - CSATLAKOZZ MOST!
Ajánló link: http://mlmdiszkont.hu/olcso-bevasarlas?ref=8nfio70b
Hírek
Első teszten az új Hyundai Tucson
A Hyundai új Tucson modelljével egyértelműen a Volkswagen Tiguan hobbiterepjárónak kívánnak konkurenciát állítani. Ezt követve a Tucson kicsit hosszabb és szélesebb lett, de csak annyival, hogy olyan nagyra nőjön, mint az eddigi Tiguan. Vagyis kényelmes középméret. A mérethez pedig illeszkedik a formavilág is, a markáns hűtőmaszktól egészen a kissé unalmasnak tűnő hátsóig, amely azonban a vezetőülésből nehezen belátható.  
Belül éppen annyit lépett előre a márka új terepese, mint minden Hyundai mostanság: minden jól és kényelmesen elérhető, az áttekinthető kezelőszervek között az új asszisztensrendszerek kezelői tisztán különválogatva kerültek elhelyezésre és emellett rengeteg a rakodóhely. Az alapjában 513, lehajtva 1 503 literes csomagtér is jól átgondolt – a padló alatti rekeszektől a lehajtva sík rakodótérig bezárólag. Új extraként már a Tucson is elérhető elektromosan nyitható-csukható csomagtér-ajtóval, fűthető kormánykerékkel és táblafelismerő-rendszerrel.   
Az AutoBild tesztjére ráadásul a legnagyobb újdonsággal, az 1,6 literes turbómotorral érkezett az újdonság, amely az eddigi kétliteres szívóbenzinest nyugdíjazza, és amelyhez a Hyundai első duplakuplungos automatáját építették be. Ugyanilyen dolgozhat kívánságra a Tiguan 1,4 TSI verziójában is.  
Az i30 Turboban, korábban pedig a Veloster Turboban is megismert és megkedvelt erőforrást a jobb nyomatékeloszlás miatt átdolgozták, így a Tucson rezgésmentesen és egyenletesen épül fel a 265 Nm, még mielőtt a fordulatszámmérő elérné a piros zónát. Az erőátviteli rendszer a lámpákhoz lassításkor visszakapcsolással segít, elkerülve ezzel korai Fiat és Ford hasonló váltóinak hektikus működését gyors sebességváltások esetében.
Az új váltó azonban a Tucsonnál egyelőre csak ehhez a turbómotorhoz párosítható annak ellenére, hogy igazán egy dízellel lenne igazán harmonikus párosítás. Az átdolgozott, 115 és 186 lóerő közötti teljesítményű dízelmotorokhoz csak hagyományos automata, vagy manuális váltó rendelhető.


Forrás: hyundaihirek.com
CÍMKÉK:
HYUNDAI, TUCSON
TOVÁBBI HÍREK
Szervizajánlatok gyártásban
nem lévő modellekre
Így Önnek már nem kell lemondania a Hyundai Márkaszervizek szakértelméről, a gyári minőségről, a legmodernebb eszközökről, műszerekről, és még a pénztárcáját is megkíméli.
  • Már 2 990 Ft-tól
Hírlevélre feliratkozás
Amennyiben hozzájárul, hogy a későbbiekben információkat küldjünk Önnek akcióinkról, újdonságainkról, kérjük adja meg email címét.
Hyundai Gablini morzsái
Oszd meg barátaiddal:

 
style: innovo © Hyundai Gablini 2010