Bemutatkozott az elektromos Nissan Leaf Rohamosan növekszik az elektromos autók szegmense Lamborghini A Magnufuel eszköz ­Nem hittem benne, de most 30%-kal kevesebb az üzemanyag fogyasztásom. AUTÓK RÉGEN ÉS MA.-ÉV AUTÓI VETERÁN AUTÓK GruppenLotto.: AlertPay teljesen új fizetési mód

2012. április 16., hétfő

AlertPay teljesen új fizetési mód

Regisztráljon az AlertPay Előre fizetett bankkártyával

Előzetes regisztráció most nyitott, 48 országban. Lesz hozzá több ország 2012-ben. Előzetesen regisztrálnia hogy növelje esélyét, hogy az első, hogy képes legyen kihasználni a dollár CAD valutában vagy kártya. Ha kiválasztásra került, akkor az első be kell jelenteni, ha a kártya van lehetőség rendelésének. Nincsenek díjak kapcsolatos előzetes regisztráció a kártya.
A kártyák száma az egyes országok korlátozott, ezért azonnal cselekednünk kell fenntartani a kártya!

Ki jogosult az előzetes regisztráláshoz?

Előzetes regisztráció már elérhető, hogy csak 48 ország most. Támogatható tagjai megjelenik egy előzetes regisztráció banner jelenik meg, ha nem jelentkezik a AlertPay számlára. Kattints a bannerre, hogy többet tudjon meg a kártyát, vagy előzetesen regisztrálniuk.
Ha nem látja a bannert, ha bejelentkezik a fiókjába, ez azt jelenti, hogy nem jogosult előzetesen regisztrálni a kártyát.

Érje el forrásokat bárhol, bármikor

Elérhető és dollárban CAD, az AlertPay Előre fizetett bankkártyával egy biztonságos és kényelmes módja annak, hogy a nemzetközi fizetések.
A tagok betölteni akár $ 5,000 dollár CAD vagy a kártya, közvetlenül a AlertPay E-Wallet, és az üzlet bárhol a VISA és MasterCard kártyákat elfogadják. Használja a kártyát, hogy online vagy in-store vásárlások bárhol a világon anélkül, hogy tegye ki a személyes adatait.

Fedezze fel egy teljesen új módon fizetni.

Előre regisztrálj most

Nincsenek megjegyzések :