Bemutatkozott az elektromos Nissan Leaf Rohamosan növekszik az elektromos autók szegmense Lamborghini A Magnufuel eszköz ­Nem hittem benne, de most 30%-kal kevesebb az üzemanyag fogyasztásom. AUTÓK RÉGEN ÉS MA.-ÉV AUTÓI VETERÁN AUTÓK GruppenLotto.: "Szinte hihetetlen, mégis igaz: az autóm fogyasztása 3,6 l/100 km! " Az egyre növekvő benzin árak mellett egyáltalán nem mindegy mennyit eszik gépkocsink. Spóroljon meg akár havi több tíz ezer forintot!

2012. november 9., péntek

"Szinte hihetetlen, mégis igaz: az autóm fogyasztása 3,6 l/100 km! " Az egyre növekvő benzin árak mellett egyáltalán nem mindegy mennyit eszik gépkocsink. Spóroljon meg akár havi több tíz ezer forintot!


Egy Opel Astra története: a két éve vásárolt gépkocsim immár nyolcadik évébe lépett. Először csak az tűnt fel, hogy gázadásnál valami iszonyatos fekete füstfelhő követi a jószágot. Aztán már azt is észrevettem, hogy alig-alig gyorsul. Átnézettem a szerelővel, és sajnos egy igen költséges javítás következett: majd kétszáz ezer forintomba került a porlasztócsúcsok és egyéb dolgok javíttatása. Ettől az autó egész jól visszanyerte erejét, ám a motor még mindig füstölt. Állítólag azért, mert az egész rendszere tele van koromlerakódásokkal. De hogy lehetne ezt kitisztítani?
Ekkor találtam a EnviroTabs® nevű termékre, amely nem más, mint multi-vitamin a motornak! Ez a NASA berkeiben kifejlesztett tabletta zseniális és egyszerűen használható módon pucolja ki az autó "szervezetét". Nálam is 2-3 tankolás után egyszerűen eltűnt a kipufogóból távozó rendellenes füst.
 http://www.greenfootglobal.com/clientinc/upload/envirotabs_logo_small.jpg
De nem ez volt a meglepőbb!

Az autóm átlagfogyasztása több, mint két literrel csökkent! 
Ez kb. olyan, mint ha 150 Ft-tal olcsóbb lenne az üzemanyag!

Utána számoltam:
az EnviroTabs® alkalmazása esetén tankolásonként 7-9 ezer Forinttal több marad a zsebemben!

Önnek mennyi pénzt jelentene, ha autója fogyasztása 20 vagy akár 40%-kal csökkenne?

Ebben a termékben az a zseniális, hogy az árának akár húszszorosát is azonnal megspórolja használatával!
Az én Opel Astrám 1,7 diesel motorral most a gyárilag megadott 6,4 l/100 km fogyasztás helyett most beéri 3,6 L gázolajjal! Kb. havi 60 ezer Forintot autóztam el, most 40 sincs, pedig az árak is emelkedtek.
A különbség:
 
Megjegyzés: A pontos értékeket méréssel számoltam ki, mivel a fedélzeti computerek csalhatnak. Az enyém kb. fél literes hibahatáron belül működik, melyet már többször ellenőriztem! (Így a gép által jelzett 3,2 a valóságban 3,6 l - de ez sem rossz!
Ám ez még nem minden!
Amellett, hogy akár 15-40%-kal az üzemanyag fogyasztás, drasztikusan, akár 90%-kal csökken a Co kibocsátás! 
2-3 x megnöveli a motor élettartamát és teljesen kitisztítja azt. 
Növeli a teljesítményt, akár 20%-kal több lóerő! Mindezt drága módosítások, tuning nélkül!
Használható benzines, diesel, sőt gázos, kerozin és alkohol hajtású motorokhoz is!

Hogyan működik?

 Az EnviroTabs ® - egy szerves fém kondicionáló, természetes, lebomló anyagokból készül, növeli az égési sebességet, bio-katalizátorként működik. Ez lehetővé teszi, hogy több üzemanyagot éget el a motor a működése közben, ami azt jelenti, hogy kevesebb üzemanyag távozik a kipufogón keresztül.
Az EnviroTabs ® egyszerre csökkenti a fogyasztást, növeli a teljesítményt és csökkenti a károsanyag-kibocsátást azáltal is, hogy vékony mikro- bevonatot képez az égéstérben, csökkentve a súrlódást. Így amellett, hogy a súrlódási veszteség csökken. növeli a motor élettartamát, mivel kisebb lesz a kopás.
Az EnviroTabs ® elégeti a motorban található szén-lerakódásokat (korom) és katalitikusan elősegíti, hogy a kémiai reakciók alacsonyabb hőmérsékleten menjenek végbe. Az alacsony hőmérsékleten az üzemanyag hatékonyabban ég el, a normál esetben káros anyagként kibocsájtott részecskék elégése is a motor hatékonyságát növeli.
Az EnviroTabs ® megváltoztatja a hő felvétel jellemzőit a fém felületén. A motor hatásfokát leginkább a hő veszteség csökkenti. Az így megspórolt energia a jármű mozgatására fordítódik.


  • A Cégről:http://www.greenfootglobal.com/clientinc/upload/newAssets/header-logo.gif

    EnviroTabs ® kifejlesztése a Greenfoot Global ™ nevű céghez fűződik. A cég 30 éve fejleszti a NASA rakétái és repülőgépi számára a  hajtóanyagok égési sebességének gyorsítására szolgáló anyagokat.. 
    2009-ben tették elérhetővé a nagyközönség számára a bio-katalizátor tablettát. 
    Még ebben az évben marketingesekkel karöltve megkezdték a termék affiliate forgalmazását. Hamarosan a tagok már havi 4000 adagot forgalmaztak a tablettákból. A cég 100% pénz visszafizetési garanciát vállal a termékeire, ám ez idő alatt még senki sem kérte vissza a pénzét!
    Emellett a cég rendelkezik egy egymillió dolláros biztosítással is, mely azt fedezné, ha bárkinek kárt okozna a termék használata, az kap egy új autót..(Természetesen erre sem került még sor!)

    A cég célkitűzése a következő: az EnviroTabs használatának elterjedésével a Föld levegőjének szennyezettségét 10%-kal csökkenteni! 
    Ez pozitív hatással lenne a globális felmelegedésre, a levegő tisztaságára és az ebből fakadó egészségkárosodásokra!

     


EnviroTabs ® az üzemanyagok forradalma! Multi vitamin a motornak!
  1. Drasztikusan csökkenti a káros anyag kibocsájtást!
  2. Növeli a motor élettartamát!
  3. Csökkenti a karbantartási költségeket! (Pl. ritkább olajcsere)
  4. Árának többszörösét spórolja meg Önnek az üzemanyagon!
Kezdjen el spórolni még ma! 
Ne várjon a következő áremelésre!
Rendelje meg most!
Egy doboz ára : 13.900 Ft helyett most csupán 8900 Ft!
Ez 28 tablettát tartalmaz! Egy darab tabletta 25-50 liter üzemanyaghoz elég, az egész doboz így 700-1400 literhez!
Számoljon kicsit! A legkisebb értékekkel: a 700 liter üzemanyag 20%-át megtakarítjuk: az 140 liter. 430 Ft-tal számolva az mennyi? Igen, 60.200 Ft! Igen, ennyit biztosan megtakarít önnek egy doboz EnviroTabs, ami most 8900 Ft-ba kerül!  
Ennek persze lehet, hogy a duplája is megtérül! Ehhez hozzá jön még a szerviz költségek csökkenése!
De hisz ez olyan, mintha pénzt vehetne kilóra! 
Vagy, mintha 150 Ft-tal csökkenne a benzin ára! Nem örülne ennek?
Még habozik? Akkor ezt hallgassa meg:

Ha nem elégedett a termékkel, 60 napig visszafizetjük a teljes vételárát!

Igen, ennyire bízik a cég az EnviroTabs minőségében!
Rendelési feltételek és kedvezmények:
Egy doboz EnviroTabs ára: bruttó 8900 Ft
Szállítás: utalás után postai levélként, 7-14 nap
Postaköltség
     620 Ft (több doboz estén nincs)
Shopból rendelve:
30,95 $ + postaköltség

 Figyelmeztetés!
  A termék használatával kapcsolatban két alapvető hibát követhet el:
    1: Az első, és egyben legnagyobb, ha nem használja! Ekkor pénzt veszít, ez egyértelmű!
    2: Ha nem méri az eredményeket! A termék működik, és kifejti jótékony hatását, akár figyeli, akár nem! Ám, ha tisztában van a konkrét számokkal pontosan tudni fogja mennyit takarított meg, és nem fogja elfelejteni használni a továbbiakban!

Akik már kipróbálták a terméket a következőkről számoltak be:
" Egy 2000-es évjáratú Daewoo Lanos 1.6-om van, ami jó kis kocsi, de a fogyasztása kicsit sok volt: majdnem tíz liter! Már az első néhány tabletta használata után érezhető volt, hogy a motor jobban húz! Most, két hónap után végeztem egy teszt mérés: alig hittem, de 6,9 l jött ki! Újra elvégeztem a mérést a következő tankolásnál, de akkor 6,7 l lett a vegyes fogyasztásom! Nagyon örülök, hogy kipróbálhattam!"
Molnár Sándor, Kaposvár
"Az autószerelőm javasolta, mert mert Peugeot 306 diesel autóm amikor ette az olajat, néhány tömítés cseréje után még mindig füstölt. Ez a szer három tankolás után érezhetően kitisztította a motort, a füst eltűnt, és az addig hallott kopogás is megszűnt!"
Szamosi Endre, Kazincbarcika
"Opel Astra F Gsi: gyorsulási versenyeken szoktam vele indulni. Amióta ezt használom, nincs ellenfél!!!"Oszkár, Budapest
"Nagykanizsa- Debrecen  Citroen Jumper 1.9 TD kisteherautóval fuvarozok. Egy kör korábban 35.000 Ft-ból volt meg, most 25.000 Ft! Tízezret spórolok minden egyes alkalomkor! Így a konkurenciával szemben bírom az egyre nehezebb árversenyt is!"
Balla Gábor, Nagykanizsa



Viszonteladókat keresünk!
Kérdés esetén forduljon hozzám bizalommal:
Email: biokatalizator72@gmail.com
  Skype: tom.soos
My status
Soós Tamás

Nincsenek megjegyzések :